Sail In

Om butiken

2017 beslutade vi oss äntligen och öppnade Sail In efter att i flera år funderat på hur vi skulle kunna använda det fina hamnmagasinet vid inloppet till Göta kanal och Forsviks sluss som stått tomt i flera år.  Det kan ju tyckas tokigt att öppna ytterligare en butik bara ett par hundra meter från den andra, men om man inte testar så vet man ju inte om det fungerar eller ej. 

Vår grundidé var från början att locka in några fler av alla båtfarare som passerar på Göta kanal, de som inte har tid att komma in i Kanalbutiken uppe vid slussen. Vi tänkte att om vi öppnar upp magasinet precis intill väntbryggan kommer båtfolket ha tid att hoppa in och shoppa lite medan de väntar på att få slussa. 

Men vad skulle vi sälja? Inte samma produkter som i Kanalbutiken, det var vi helt överens om. De som besöker Sail In måste hitta nya saker som inte redan finns i Forsvik, och vad kan båtfolket vilja köpa? Inte prylar ... vi testar kläder ... och nåt att äta, glass förstås och dricka!

Första året var det en salig blandning av produkter i butiken, vi var tvungna att testa ett brett utbud för att hitta rätt spår. Andra året blev bättre, vi spetsade in oss på kläder, tog fram en Forsviks-kollektion med profilkläder och minskade antalet leverantörer. Nu har vi hittat en nisch som passar oss bra, snygga, enkla sommarkläder, våra egna profilkläder, väskor och smycken är det sortiment som presenteras i Sail In, och det har blivit så bra! 

Välkommen att besöka "lillasyster-butiken"!

Charlotta Haskovec

 E-post; info@5knop.se   -   Telefon; 0706 220 340   -   Hemsida; www.5knop.se